Interflex – Uw betrouwbare, ervaren partner

Sinds 1976 ontwikkelt, produceert en verkoopt Interflex gecombineerde soft- en hardware-oplossingen voor workforce management met tijdmanagement. Onze lange ervaring garandeert constante hoge kwaliteitsnormen.

header_unternehmen_interflex

Onderneming

Interflex maakt deel uit van Allegion

Interflex Datensysteme GmbH met hoofdkantoor in  Stuttgart behoort sinds 2013 tot Allegion en is daarmee onderdeel van een krachtig, wereldwijd opererend netwerk. De bedrijfsgroep omvat 25 sterke merken en is gespecialiseerd in beveiligingstechniek van deuren - in sommige gevallen al meer dan 100 jaar.

Ons portfolio van integrale oplossingen

Interflex biedt de volgende producten en diensten:

  • Ontwikkeling van individuele beveiligingsconcepten met toegangscontrole, biometrische herkenning, offline-oplossingen, video-bewaking, security management systeem, bezoekersbeheer
  • Bedrijfsspecifieke oplossingen voor workforce management met tijdbeheer en personeelsplanning

Van de ontwikkeling en productie van branche-onafhankelijke hard- en sofwareoplossingen, het brede sales- en servicenetwerk tot het onderhoud van alle systemen en installaties, hiervoor heeft u slechts één aanbieder nodig: Interflex.

Interflex geeft u professioneel advies en ondersteuning

Of het nu om organisatieadvies, projectmanagement, onderhoud, support of opleidingen gaat – het uitgebreide serviceaanbod is het bewijs van onze permanente klantgerichtheid. Wij staan onze klanten in vele vestigingen in Europa met raad en daad bij en zijn ook bij u in de buurt.

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe