Sterk en betrouwbaar
dankzij betrokken medewerkers

karriere_bei_interflex_01

Onze medewerkers maken Interflex tot een internationaal toonaangevende aanbieder voor op maat gemaakte oplossingen voor workforce management en veiligheid.

Wij bieden werkplekken op het gebied van de ontwikkeling en productie van branche-onafhankelijke hard- en software-oplossingen, binnen ons uitgestrekte verkoop- en servicenetwerk evenals in centrale bereiken van de bedrijfsorganisatie.

Interflex spreekt één taal

Als deel van Interflex werkt u binnen een mondiaal agerend netwerk, met ervaren experts in uiterst gemotiveerde teams. Wij spannen ons in voor een open communicatie die onderlinge ondersteuning bevordert.

Onze bedrijfscultuur behartigen wij algemeen binnen al onze vestigingen en kent geen landsgrenzen. Hierdoor versterken wij duurzaam ons gevoel van saamhorigheid.

Lage hiërarchieën maken het mogelijk dat onze medewerkers hun creativiteit kunnen ontplooien. Bij het directe contact met klanten maken zij gebruik van hun competenties en vergaren zij dagelijks nieuwe ervaringen.


Werken bij Interflex

karriere_bei_interflex_01_alternativ

U werkt in teams, waarin een collegiaal werkklimaat heerst en onderlinge waardering gehandhaafd wordt. De naam Interflex staat voor flexibiliteit – van de dienstverleningen tegenover de klant en van de arbeidsomstandigheden die voor onze medewerkers ontplooiingsmogelijkheden en een evenwichtige work-life-balance mogelijk maken.

Met behulp van afgesproken doelen, gesprekken met medewerkers en individuele maatregelen voor de verdere ontplooiing creëren wij de basis voor de motivatie van onze medewerkers. U kunt rekenen op een aantrekkelijke vergoeding evenals sociale premies, want goed werk wordt bij Interflex beloond.

 

 

 

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
4131 PL Vianen
Telefoon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.