Studeren met Interflex

 

Beschrijvende praktische ervaring in plaats van droge theorie? Deze mix is ideaal. Al tijdens je studie, kun je de weg voor je toekomstige carrière te effenen. Interflex geeft je als student al eerste inzichten en carrièremogelijkheden in een internationale onderneming - als trainee, in het kader van een scriptie of een duale studie aan een Hogeschool. Je leert al vroeg specifieke workflows kennen en natuurlijk je toekomstige collega's.

 

 

Interflex-Mitarbeiter-Studenten

Nathalie doet een dubbele studie bij Interflex en verteld over haar werk:

“Hallo, mijn naam is Nathalie, ik ben 32 en ben 2 jaar geleden met een dubbele studie, met Informatica als tweede studie, begonnen bij Interflex.

Wat mij vooral goed bevalt bij Interflex is dat alle collega’s graag helpen en dat de werksfeer zeer positief is. In de praktijkfasen leer ik verschillende locaties en teams kennen. Ik werd overal direct geïntegreerd en uitstekend begeleid. Daardoor krijg ik een omvangrijk inzicht in de processen en de samenwerking van de verschillende teams. Vooral motiverend vind ik: de theorie wordt praktijk. Interflex zet mijn IT-projecten ook succesvol in de praktijk om. Ik heb bijvoorbeeld al in de eerste praktijkfase samenhangende opdrachten gekregen, waardoor ik een breed inzicht heb gekregen in het desbetreffende gebied.

Hartelijk bedankt voor de uitstekende begeleiding!”

 

 

              

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1, 4131 PL Vianen
 +31 347 3258-58, sales.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.