Resultaat behalen we samen!

file

Oplossing: Arbeidstijdregistratie, toegangscontrole (software en hardware)

'Met Interflex als sterke partner konden we onze middelen bundelen en profiteren we tegenwoordig op alle niveaus van goed functionerende processen.'  Sven Nosse, hoofd IT / Informationssicherheitsbeauftragter (IFB)

Op zoek naar veiligheid

ASAP Holding GmbH hecht veel waarde aan kwaliteit die direct met onze passie samenhangt voor eersteklas technologische producten. Als het om onze medewerkers gaat, staan voor ons vooral respect, erkenning, vertrouwen en een open communicatie voorop.

Daarom vinden we het belangrijk dat alle medewerkers zo min mogelijk tijd aan toegangsautorisaties en arbeidstijdregistratie hoeven te besteden. Interflex is om deze reden een samenwerking aangegaan met ASAP met het doel om hier een passende oplossing voor te vinden.

Intensieve ondersteuning als oplossing

Er wordt een oplossing gezocht die toegangscontrole en integratie in een programmabeheer implementeert.

In de ASAP-methodiek worden toegangscontrole en arbeidstijdregistratie omvangrijk en complex beheerd. Met name de combinatie van beide componenten functioneert niet geheel probleemloos. Om deze processen te vereenvoudigen wordt van een efficiënte, elektronische oplossing van Interflex gebruik gemaakt.

Interflex biedt ASAP een compleet pakket op het gebied van de veiligheidstechniek (veiligheidskast, ombouw deuren etc.) aan. Een bijzondere uitdaging is de ontwikkeling van een front-end voor een koppeling aan de PID, het programma voor het beheer van projecttijden van ASAP.

Verder moet de toegangscontrole in online- en offlinemodus mogelijk zijn. Volledige flexibiliteit bij constante veiligheid dient dus gegarandeerd te kunnen worden.

Een compleet pakket met veel voordelen

Als eerste wordt een toegangscontrole met de Interflex-software IF-6040 geïntroduceerd. Deze softwareoplossing omvat niet alleen een toegangscontrole en de toewijzing van toegangsrechten maar moet tegelijkertijd als front-end dienen voor een koppeling met de PID, het programma voor het beheer van projecttijden waarvan ASAP gebruik maakt.

De integratie van bestaande componenten is een bijzondere uitdaging bij de implementatie van een nieuw toegangssysteem. Interflex biedt haar klanten een compleet programma aan.
Bij ASAP betekent dit ook de aanpassing van mechanische werkzaamheden en de samenwerking met partnerbedrijven.

De veiligheidskastinstallaties zijn het resultaat van een succesvolle samenwerking met Perimeter. 
Ook de aanpassing van deuren voor de mechanische sluitinstallaties met TEGAS kan als succesvol beschouwd worden.

Samen met haar partners lukt het Interflex om op verantwoordelijke wijze de nieuwe systeemoplossing met minimale inspanningen voor ASAP te introduceren.

Downloads


Contact:

Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
Veronika Schottmüller
interflex.pr@allegion.com