Corona en werk: Tips voor uw tijdregistratie

 

Corona en werk: Tips voor uw tijdregistratie

De effecten van het nieuwe coronavirus is voor een ieder voelbaar, of het nu op economisch gebied of privé is. De werkende wereld wordt in toenemende mate beïnvloed en er zijn ingrijpende maatregelen nodig. Bedrijven moeten de bijzondere verantwoordelijkheid die men ten aanzien van haar medewerkers heeft, nemen en gelijktijdig de productiviteit van het bedrijf met dienovereenkomstige maatregelen veilig stellen.

Ten aanzien van de registratie van werktijden kan Interflex u in de huidige situatie met onderstaande flexibele oplossingen voor uw tijdregistratie ondersteunen:

 

  • dankzij mobiele applicaties of weboplossingen is het registreren van werktijden te allen tijde vanuit elke willekeurige plaats mogelijk – of het nu gaat om het thuiskantoor, de buitendienst of op wisselende locaties. De werktijd wordt volledig geregistreerd en vastgelegd.
  • Voor de tijdregistratie kunnen verschillende apparaten zoals smartphone, tablet en PC worden gebruikt.
  • Het mobiel boeken van werktijden bespaart bovendien een omslachtige nabewerking en biedt medewerkers en leidinggevenden een aanmerkelijke tijdsbesparing.
  • En mocht de mobiele telefoon even niet met het internet verbonden zijn, dan worden de tijden lokaal opgeslagen en gesynchroniseerd, zodra er weer een internetverbinding tot stand komt.
 
 
Wanneer uw medewerkers door de huidige situatie thuis moeten werken en uw kantoren daarmee deels leeg staan, geeft Interflex u ook graag informatie over omvangrijke veiligheidssystemen incl. toegangscontrole.

 

Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar:

Telefoon: +49 711 1322 – 0

E-mail:   interflex.info@allegion.com

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.