Interflex presenteerde innovaties op de Facility & Building Management 2020 beurs

 

Interflex presenteerde innovaties op de Facility & Building Management 2020 beurs

Interflex was aanwezig op de beurs Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 in Utrecht met een aantal nieuwe onderwerpen. Zo werd toegang via smart watch live gepresenteerd en gedemonstreerd. Een ander onderwerp was 'basic visitor management'. Door het feit dat de beurs zich vooral richt op facilitaire zaken werd dit zeer goed ontvangen.

Veel organisaties hebben moeite met het registreren van hun bezoekers in combinatie met een bepaald niveau van gastvrijheid, daarom bieden wij hen onze oplossing. Los van deze oplossing zal dit altijd een combinatie van technische en organisatorische veranderingen behelzen.

Naast de registratie werd ook de mogelijkheid om een uitnodiging te sturen naar uw gast en de tijdsbesparing die hierdoor ontstaat zeer interessant gevonden. Een ander onderwerp is de mogelijkheid om een evacuatielijst toe te voegen. Resumé, meer gastvrijheid, meer gemak, een betere klant(bezoeker)reis, kostenreductie en het in lijn zijn met de GDPR-regelgeving maakten dat dit onderwerp zeer goed werd ontvangen.

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.