Interflex presenteerde innovaties op de Facility & Building Management 2020 beurs

 

Interflex presenteerde innovaties op de Facility & Building Management 2020 beurs

Interflex was aanwezig op de beurs Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 in Utrecht met een aantal nieuwe onderwerpen. Zo werd toegang via smart watch live gepresenteerd en gedemonstreerd. Een ander onderwerp was 'basic visitor management'. Door het feit dat de beurs zich vooral richt op facilitaire zaken werd dit zeer goed ontvangen.

Veel organisaties hebben moeite met het registreren van hun bezoekers in combinatie met een bepaald niveau van gastvrijheid, daarom bieden wij hen onze oplossing. Los van deze oplossing zal dit altijd een combinatie van technische en organisatorische veranderingen behelzen.

Naast de registratie werd ook de mogelijkheid om een uitnodiging te sturen naar uw gast en de tijdsbesparing die hierdoor ontstaat zeer interessant gevonden. Een ander onderwerp is de mogelijkheid om een evacuatielijst toe te voegen. Resumé, meer gastvrijheid, meer gemak, een betere klant(bezoeker)reis, kostenreductie en het in lijn zijn met de GDPR-regelgeving maakten dat dit onderwerp zeer goed werd ontvangen.

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com
Kontakt

Interflex Datensysteme GmbH
Zettachring 16 | 70567 Stuttgart
+49 711 1322 - 0
E-Mail: interflex.info@allegion.com

Interflex Newsletter

Wir informieren Sie regelmäßig zu aktuellen Neuigkeiten aus dem Unternehmen, unseren Produkten und Dienstleistungen. 
Jetzt anmelden!