Interflex maakt flexibele werkomgevingen mogelijk

 

Interflex maakt flexibele werkomgevingen mogelijk

Interflex biedt mobiele oplossingen, hosting en administratie voor het tijdmanagement evenals systemen voor de toegangscontrole en het Workforce-management, waarmee bedrijven hun werkomgevingen flexibeler kunnen vormgeven. Want hoe meer werkplekken er tegelijk worden benut, home-offices en crowdworking steeds aantrekkelijker worden en waar privé en zakelijke activiteiten ook op technologisch vlak steeds meer samensmelten – eventueel door een intensiever gebruik van de smartphone en tablet – is het belangrijk om de veranderende omstandigheden in de werkomgeving ook in de personeelsplanning en aansturing van teams verder vorm te geven.

 „Flexibele nieuwe arbeidsmodellen en afrekeningsvormen maken het tegenwoordig mogelijk dat medewerkers en freelancers hun werkzame leven doelgericht op hun privé- en gezinsomstandigheden en belangen kunnen afstemmen. Daarvoor is een personeelsmanagement nodig, waarbij ook decentraal werken en werken op aangepaste tijden optimaal georganiseerd zijn. Bijvoorbeeld door een Workforce-managementsysteem met een directe aansluiting op een uiterst flexibel urenregistratiesysteem“, aldus Bernhard Sommer, directeur van Interflex. Met de softwaresystemen van Interflex kunnen de werkplekken zo worden gepland dat een gezamenlijke aanwezigheid en zelfs real life ontmoetingen nog steeds plaatsvinden. Een uitgebalanceerde Workforce-management kan teams zo organiseren, dat flexibiliteit voor iedereen afzonderlijk met project specifieke, zinvolle kerntijden gecombineerd kan worden.

 

Mobiele urenregistratie onderweg

Voor de optimale coördinatie van medewerkers, ook op locaties buiten het bedrijfsterrein maken de oplossingen van Interflex een mobiele urenregistratie vanaf iedere locatie – inclusief zakenreizen, aanvragen van vakantie en een exact overzicht van het persoonlijke tijdaccount. Bedrijven die op vele locaties of zelfs op verschillende continenten zijn vertegenwoordigd, kunnen hun toegangssysteem in het Workforce-management integreren. Mobiele functies zoals de toegang met de smartphone en decentrale urenregistraties via tablet of smartphone zorgen daarbij voor een moderne wijze van flexibiliteit. Voor de personeelsplanning maakt het Workforce-managementsysteem een statistische voorbereiding van vakantie- en onjuiste tijden evenals talrijke andere functies mogelijk.

 

Outsourced hosting en administratie door experts

Bovendien biedt een vernieuwend businessmodel, genoemd „Interflex Managed Services“, bedrijven de hosting van urenregistratiesystemen, vergelijkbaar met een cloud-oplossing, aan. Op verzoek en tot dusver uniek in deze combinatie, neemt Interflex ook het beheer van het systeem uit handen van de ondernemer. Het voordeel: bedrijven met Interflex Managed Services profiteren van een extra ontlasting in tijd en personeel. Medewerkers, leidinggevenden en de personeelsafdeling gebruiken de functies van het urenregistratiesysteem zoals ze gewend zijn. Bijv. om vakantieaanvragen in te dienen of goed te keuren. Het vakkundige beheer van de systeemsoftware evenals de infrastructuur, die verder gaat dan alleen functionele toepassingen, wordt volledig door Interflex uitgevoerd. De eigen medewerkers kunnen zich consequent op hun eigen primaire doelen focussen en verhogen daarmee hun arbeidsefficiency. Tijdrovende extra taken zoals het onderhoud van de servercapaciteit, beschikbaarheid van het systeem en het verzamelen van de kennis voor het beheer behoren daarmee tot het verleden. Bij de oplossing van Interflex Managed Services is een 24/7-beschikbaarheid van het systeem gegarandeerd. Alle medewerkersgegevens kunnen op basis van een meerzoneconcept en in overeenstemming met de regels van de Europese bepaling ten aanzien van de gegevensbescherming AVG worden beveiligd.

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.