Interflex realiseert systeemoplossingen voor globale concerns

 

Interflex realiseert systeemoplossingen voor globale concerns

Interflex Datensysteme GmbH maakt voor globaal georganiseerde concerns individuele veiligheidsconcepten, met inbegrip van alle software- en hardware-componenten. De in het kader van de digitale transformatie ontwikkelde oplossingen zijn bijzonder efficiënt en stellen de bedrijven die er gebruik van maken bovendien in staat om nieuwe processen op de rails te zetten. Het voorbeeld van het bedrijf Stabilus S.A., een wereldwijd leidende aanbieder van gasveren, dempers en elektromechanische aandrijving, laat zien, hoe middels een moderne toegangscontrole met inbegrip van tijdregistratie uit aanwezige gegevens meerwaarde kan worden gegenereerd.

 

„Dankzij de mogelijkheid om Interflex-oplossingen op te schalen profiteren juist grote concerns van het veiligstellen van investeringen. Want natuurlijk is het in een internationaal georiënteerd bedrijf van tijd tot tijd nodig om uitbreidingen of veranderingen in te richten voor veiligheidssensibele zones. Die klus is met onze systemen en met ondersteuning van onze specialisten over het algemeen snel en kostenefficiënt geklaard“, verklaart Bernhard Sommer, directeur van Interflex.

 

Een analyse van het strategisch potentieel

Interflexsystemen met tijdregistratie reduceren het administratieve werk van de personeelsafdeling. Zodoende kan HRM die tijd voor andere taken zoals bijvoorbeeld recruiting gebruiken. Dankzij de mogelijkheden van een digitale analyse kunnen concerns de via de tijdregistratie vastgestelde gegevens tegelijkertijd gebruiken voor een dynamische bedrijfsontwikkeling: verschillende manieren voor een analyse met de softwarefuncties van het Workforce Management kunnen de geregistreerde gegevens worden gebruikt voor de strategische planning, bijvoorbeeld om de toekomstige behoefte aan personeel te berekenen of de te investeren uren van personeel te calculeren voor nieuwe processen, aanbodsvormen of bedrijfsmodellen. Bovendien verhoogt het systeem de veiligheid bij het uitvoeren van alle contractmodellen – van werknemers met een volle baan en een deeltijdbaan tot en met degenen met een dienstverband van een gering aantal uren.

 

Stabilus: een globale organisatie in negen landen

Het bedrijf Stabilus S.A. dat in Koblenz is gevestigd gebruikt onze systemen. Het beschikt over een globaal productienetwerk in negen landen met in het hele concern zo’n 6.000 medewerkers. Met behulp van de nieuwe Interflexoplossing kan Stabilus het management van toegang en tijdregistratie nu aansturen in een uniform systeem. Het nieuwe Interflexsysteem met software en hardware is aangepast aan de groei van de bestaande globale bedrijfsstructuren.

Met de toegangscontrole voldoet het globaal georganiseerde concern aan de uitgebreide eisen die aan de veiligheid worden gesteld. Daarmee zijn de eerdere grote variatie in sleutels en het tijdrovende management van het verlenen van toegang verleden tijd.

Het geïntegreerde tijdmanagement biedt veel gebruikersgemak: de werktijd van de medewerkers wordt bij toegang automatisch geboekt en kan dankzij een passende interface direct worden verwerkt in het interne SAP-systeem. Nog een ander voordeel: met het tijdregistratiesysteem van Interflex kunnen de medewerkers van globale bedrijven de gegevens van hun tijdregistratie zowel aan de terminal als ook aan hun computer alsmede via mobiele apps oproepen. Zo worden de boekingen voor alle werknemers tot een uniform, transparant proces.

 

Innovatief potentieel

Voor de directie van een onderneming krijgen beheersprocessen door middel van digitale transformatie via geïntegreerde softwaresystemen een volkomen nieuwe betekenis. Nieuw potentieel ontstaat: voor het personeelsmanagement, het vormgeven van interne processen en klantrelaties. Als bijvoorbeeld de functies voor de toegangscontrole en de tijdregistratie op een multifunctioneel pasje worden opgeslagen kunnen interne processen nog tijdbesparender en efficiënter worden georganiseerd; want dan is het voor de medewerkers niet meer nodig om te werken met een groter aantal verschillende ID-cards, PIN-codes, passwords en sleutels. „Wat de strategische opstelling van bedrijven en organisaties en het positioneren op markten met toekomst betreft, ontwikkelt het gerichte gebruik van interne gegevens zich tot het belangrijkste werktuig voor succes“, benadrukt de directeur van Interflex, Bernhard Sommer.

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.