Maatregelen van Interflex in verband met de huidige coronasituatie

 

 Maatregelen van Interflex in verband met de huidige coronasituatie

De gevolgen van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) zijn merkbaar voor ons allemaal en daarom zijn er passende maatregelen nodig. Interflex volgt de ontwikkelingen van deze bijzondere situatie op de voet en neemt alle noodzakelijke stappen.

Wij willen onze medewerkers beschermen, de productiviteit van het bedrijf garanderen en al onze diensten in de gebruikelijke kwaliteit zo goed mogelijk aan onze klanten blijven aanbieden.

In verband met de huidige situatie heeft onze crisisstaf passende maatregelen getroffen en noodzakelijke aanpassingen uitgevoerd:

 

  • Reisactiviteiten: Wij hebben het woon-werkverkeer aanzienlijk verminderd en het grootse deel van de Interflex-medewerkers werkt nu vanuit hun eigen huis. Alle bezoeken aan klanten en zakenreizen, zowel in het binnen- als buitenland, zijn tot een minimum beperkt en vinden alleen plaats als deze voor het bedrijf absoluut noodzakelijk zijn.  
  • Vergaderingen en bijeenkomsten: Op dit moment vinden er geen externe besprekingen en vergaderingen meer plaats. Daardoor zijn wij alleen via de telefoon, e-mail en videoconferenties bereikbaar.

  • Bezoekersmanagement: Bezoeken van externe, intercontinentale klanten, leveranciers en adviseurs zijn aanzienlijk beperkt. Ook in dit geval gebeurt het contact hoofdzakelijk per telefoon, e-mail en videoconferenties. Mochten bezoekers toch een Interflex-locatie persoonlijk bezoeken, dan geldt daarvoor de volgende procedure: Nog voor de daadwerkelijke datum van het bezoek ontvangt een bezoeker van zijn Interflex-contactpersoon per e-mail het informatieblad „COVID-19: checklist voor zakelijke afspraken bij Interflex“. Daarin wordt verzocht om verschillende informatie over de coronavirus-situatie te verstrekken. Deze informatie dient ter bescherming van alle deelnemers. 

  • Leveringsmogelijkheden: Onze productie beschikt op dit moment over voldoende materiaal en productieonderdelen, zodat er geen beperking van de leveringsmogelijkheden bestaat. Mocht de situatie echter veranderen waardoor er vertragingen in de leveringstermijnen en leveringen ontstaan, dan zullen wij u daarover informeren.

  • Beschikbaarheid van monteurs: De monteurs van Interflex werken hun serviceopdrachten net als voorheen zowel op afstand als ter plaatse af.

 

Over andere mogelijke aanpassingen en ontwikkelingen bij Interflex zullen wij u tijdig informeren. Wij willen u hartelijk danken voor uw begrip in dezen. Heeft nog extra ondersteuning of meer informatie nodig, neem dan contact op met uw Interflex-contactpersoon. Wij staan voor u klaar.

Ons hoofdkantoor in Stuttgart is dagelijks bereikbaar van 08:00 - 17:00 uur en op vrijdag van 08:00 - 16:00 uur.

 

Pas goed op uw zelf en blijf gezond.

 

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.