Interflex op de beurs "SicherheitsExpo" 2020 in München: Hal 3, stand C12

 

Interflex op de beurs "SicherheitsExpo" 2020 in München: Hal 3, stand C12

Welke voordelen bieden contactloze en mobiele tijdregistratie- en toegangssystemen in de huidige situatie? Hoe kunnen arbeidsprocessen eenvoudiger en geautomatiseerd en het ontvangstpersoneel ontlast worden? En trouwens: Wat maakt de investering in een modern systeem voor de toegangscontrole en tijdregistratie zo interessant? Al deze vragen worden op 21 en 22 oktober op de SicherheitsExpo 2020 in München beantwoord – op de Interflex-stand C12 in hal 3. De experts van Interflex Datensysteme GmbH zijn bekend met de uitdagingen ten aanzien van de toegang en tijdregistratie en informeren u graag over hun flexibele oplossingen - ook voor complexe gevallen.

Het belangrijkste motief, waarom een bedrijf een toegangssysteem invoert, ligt voor de hand: de toegang tot sommige afdelingen beveiligen en alleen die personen toelaten, die daartoe gerechtigd zijn. Wie echter al een dergelijk systeem heeft, zal helaas uit eigen ervaringen weten dat de uitdagingen, die zich voordoen als de veiligheids- en bedrijfsinstructies moeten worden aangehouden, veel omvangrijker zijn dan oorspronkelijk werd aangenomen.

 

Meer dan alleen een toegangscontrole

Op de beurs laat Interflex zien hoe de ingewikkelde toewijzing van toegangsrechten met automatische overdrachtsfuncties aanzienlijk vereenvoudigd kan worden: bedrijfsstructuren – zoals afdeling, locatie, onderaannemers of functies van afzonderlijke personen – worden een voor een beoordeeld en in duidelijk hanteerbare organisatie- en areaalbomen afgebeeld.

Juist waar gestandaardiseerde systemen hun grenzen bereiken – bijvoorbeeld omdat gegevens gedocumenteerd en bedrijfsspecifieke compliance-regels bij de toewijzing van toegangsrechten aangehouden moeten worden – laat de toegangscontrole van Interflex zien wat hij kan: procedures, goedkeuringsniveaus en rapportages worden zo aangepast, dat het bedrijf aan alle specifieke richtlijnen kan voldoen. Dankzij de contactloze toegangssystemen wordt de toegangscontrole veilig en hygiënisch afgehandeld – het contactloze proces garandeert een hoge veiligheidsstandaard; medewerkers, gasten en het personeel van leveranciers zijn te allen tijde goed beschermd.

 

Gemakkelijker werken op vele plaatsen

Daarbij staan moderne toegangssystemen niet alleen voor een grote mate van veiligheid binnen het bedrijf. Ook de arbeidsprocessen worden vereenvoudigd. Het personeel bespaart zich een wandeling naar het office-management of de conciërge, want in plaats daarvan kan de toegangsautorisatie autonoom en gemakkelijk door middel van de Employee-Self-Service worden aangevraagd. Dat bespaart arbeidstijd – en geld!

Daarnaast wordt door een professionele bezoekersadministratie ook het ontvangstpersoneel ontlast: wie als gast bij het bedrijf komt, ontvangt gewoon vooraf een uitnodiging per e-mail. De noodzakelijke bezoekersgegevens zijn al vooraf conform de AGV geregistreerd, de aanmelding gebeurt in slechts enkele kliks met de QR- of pincode. Zo vervalt de tijdrovende invoer van gegevens en ook onnodige wachttijden behoren voorgoed tot het verleden. Overigens ook onaangekondigde gasten hoeven niet lang te wachten: Via de bezoekersaanmelding kunnen zij zich net zo snel en gemakkelijk inchecken.

Dankzij de intelligente bezoekersadministratie kunnen de administratieve werkzaamheden aanzienlijk worden verminderd – en zelfs een grote hoeveelheid gasten kunnen altijd gemakkelijk worden beheerd.

 

Het uitgangspunt? Totaliteit!

Bijna alle bedrijven maken inmiddels gebruik van een goed opgezette IT-infrastructuur. Daarom heeft Interflex de software IF-6040 voor de toegangscontrole zo flexibel vormgegeven, dat deze zonder problemen in bestaande structuren geïntegreerd kan worden. Meestal kan men de aanwezige hardware voor de toegangscontrole gewoon blijven gebruiken. De registratie van arbeidstijden en de overdracht van de tijdgegevens aan een salarissysteem kan moeiteloos met de Interflex-oplossing worden beheerd: de intelligente toegangssoftware wordt gekoppeld aan de afzonderlijke IT-oplossingen hetzij via flexibele interfaces of door de modulaire uitbreiding van de software. De voordelen van deze oplossing liggen voor Interflex-productmanager Dr. Andreas Bloom voor de hand: „IF-6040 combineert een ongelooflijke functionaliteit met een vrijwel onbegrensde flexibiliteit en past zich aan de behoeften van het bedrijf aan – en dwingt het bedrijf niet om hun behoeften aan de beschikbare software aan te passen.“

 

Alle voordelen ontdekken – bij een gratis toegang

Ontdek onze stand op de SicherheitsExpo 2020, hoe het huidige Interflex-productassortiment voor de toegangscontrole en tijdregistratie bij gerenommeerde Duitse en internationale bedrijven in de praktijk zijn beproefd. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een open dialoog over de toekomst van veiligheidssystemen: op de SicherheitsExpo, die op maandag 21 en dinsdag 22 oktober wordt gehouden in het evenementencomplex MOC in München. Breng een bezoek aan het Interflex-team in hal 3, stand C12. Met de actiecode SEC20-C12 reserveert u een gratis toegangskaartje. Meldt u meteen aan op https://www.sicherheitsexpo.de/en/visitors/registration.

 

Alle belangrijke informatie over de beurs vindt u op www.sicherheitsexpo.de, alle informatie over Interflex op www.interflex.de.

 

Interflex kijkt met belangstelling uit naar uw komst!

 

 

 


Contact:
Interflex Datensysteme GmbH

Andrea Teiss
Marketing Communications
interflex.pr@allegion.com

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.