News

Newsarchiv

Interflex op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht

 

Bezoek ons van 23 tot 25 januari 2019 op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht op stand F24.

file
Interflex Security Day te Rotterdam

Vraagt u zich ook af hoe techniek u kan helpen in uw bedrijfsvoering? Denk hierbij aan organisatorische-, facilitaire-, hospitality- en safety & security gerelateerde vraagstukken.

 

Dan bent u van harte welkom op donderdag 20 september 2018 tijdens onze Allegion Interflex Security Day te Rotterdam!

file
Veiligheid is geen kwestie van geluk!

Oplossing: Tijdregistratie, toegangscontrole (software en hardware)

„Met de oplossing van Interflex zorgen wij al tientallen jaren voor orde in onze complexe processen bij de werktijdregistratie en de loonbepaling.“ Christian Zimmer, lid van de ondernemings- en personeelsraad

 

file
Interflex presenteert nieuwe elektronische sluitcilinders

Stuttgart, 13-09-2017 – De Interflex Datensysteme GmbH presenteert een nieuwe elektronische sluitcilinder: de e-cilinder IF-181 biedt vele toepassingsmogelijkheden en een hoog comfort. De intelligente werking en het grote modelassortiment - verkrijgbaar zijn onder ander varianten voor anti-paniekdeuren en brandwerende deuren - verschaffen individuele oplossingen voor bijna elke toepassing. In universiteiten, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, banken, verzekeringsmaatschappijen, gemeentelijke instanties, industriecomplexen of luchthavens – de elektronische e-cilinder IF-181 biedt overal een voordelige, snelle en flexibele oplossing en voldoet aan elke gewenste veiligheidsnorm.

file