News

Newsarchiv

Interflex op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht

 

Bezoek ons van 23 tot 25 januari 2019 op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht op stand F24.

file
Interflex Security Day te Rotterdam

Vraagt u zich ook af hoe techniek u kan helpen in uw bedrijfsvoering? Denk hierbij aan organisatorische-, facilitaire-, hospitality- en safety & security gerelateerde vraagstukken.

 

Dan bent u van harte welkom op donderdag 20 september 2018 tijdens onze Allegion Interflex Security Day te Rotterdam!

file
Resultaat behalen we samen!

Oplossing: Arbeidstijdregistratie, toegangscontrole (software en hardware)

'Met Interflex als sterke partner konden we onze middelen bundelen en profiteren we tegenwoordig op alle niveaus van goed functionerende processen.'  Sven Nosse, hoofd IT / Informationssicherheitsbeauftragter (IFB)

file
Succes bij TOP 100: Interflex Datensysteme behoort tot de innovatiefste bedrijven 2018

Überlingen – Voor de 25e keer heeft ‘TOP 100’ de meest innovatieve bedrijven van de duitse middenstand gekozen. Interflex Datensysteme GmbH behoort ook tot één van deze innovatieleiders. Dit was het resultaat van een analyse die is uitgevoerd door de wetenschappelijk directeur van TOP 100, Prof. Dr. Nikolaus Franke. De mentor van TOP 100, de wetenschapsjournalist Ranga Yogeshwar, eert de onderneming uit Stuttgart samen met Franke en compamedia tijdens een prijsuitreiking in Ludwigsburg op 29 juni 2018. In een onafhankelijk selectieproces overtuigde de onderneming met 518 medewerkers de jury vooral door haar open innovatiecultuur.

file
Interflex-toegangscontrole nu met uitbreiding van bezoekersbeheer

Stuttgart, 27.06.2018 – De Interflex Datensysteme GmbH, specialist voor moderne toegangsconcepten, tijdregistratie en tijdmanagement, introduceert voor zijn toegangscontrolesysteem IF-6040 drie nieuwe aanvullende modules voor bezoekersbeheer. Daarmee is het mogelijk, bezoekers via de selfservice aan te melden, bezoekerslogins vanuit Outlook uit te voeren en logins door bezoekers zelf toe te staan – bijvoorbeeld vanuit de foyer van de desbetreffende vestiging. De uitgebreide functies ondersteunen nog omvattender dan tot nu toe een tijdbesparend, veilig bezoekersbeheer.

file
Veiligheid is geen kwestie van geluk!

Oplossing: Tijdregistratie, toegangscontrole (software en hardware)

„Met de oplossing van Interflex zorgen wij al tientallen jaren voor orde in onze complexe processen bij de werktijdregistratie en de loonbepaling.“ Christian Zimmer, lid van de ondernemings- en personeelsraad

 

file
Interflex presenteert nieuwe elektronische sluitcilinders

Stuttgart, 13-09-2017 – De Interflex Datensysteme GmbH presenteert een nieuwe elektronische sluitcilinder: de e-cilinder IF-181 biedt vele toepassingsmogelijkheden en een hoog comfort. De intelligente werking en het grote modelassortiment - verkrijgbaar zijn onder ander varianten voor anti-paniekdeuren en brandwerende deuren - verschaffen individuele oplossingen voor bijna elke toepassing. In universiteiten, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, banken, verzekeringsmaatschappijen, gemeentelijke instanties, industriecomplexen of luchthavens – de elektronische e-cilinder IF-181 biedt overal een voordelige, snelle en flexibele oplossing en voldoet aan elke gewenste veiligheidsnorm.

file