Security Solutions: Waarden creëren en langdurig behouden

Met onze moderne veiligheidsconcepten begeleiden wij u op weg naar een succesvolle toekomst. Interflex biedt u effectieve hard- en softwareoplossingen uit één bron – individueel afgestemd op uw structuren en zakelijke doelstellingen.

Security Solutions

Toegangscontrole

Met een intelligent beveiligingssysteem optimaliseert u uw bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd kunt u heel gemakkelijk te reageren op toekomstige ontwikkelingen en beveiligingsgerelateerde veranderingsprocessen binnen uw onderneming.

Meer Informatie

zutrittskontrolle

Biometrische herkenning

Biometrische methodes zorgen voor een duidelijke verhoging van de veiligheid in bedrijven. Hiermee kunnen ze een zinvol en gemakkelijk te integreren uitbreiding van uw bestaande toegangssystemen zijn.

Meer Informatie

biometrie

Offline-oplossingen

Offline-terminals van Interflex kunnen in alle systeem- en besturingsomgevingen worden geïntegreerd - zelfs in de modernste gebouwen met complexe structuren. Dit geeft u de mogelijkheid om het beveiligingsniveau in uw bedrijf op de korte termijn te verhogen.

Meer Informatie

 

file

Security Management Systeem

Een betrouwbare beveiligingsoplossing bevat alle componenten voor een complete beveiliging van gebouwen. Met het Security Management Systeem brengt u alle bestaande beveiligingssystemen samen in uw bedrijf.

Meer Informatie

sicherheitsleitstand

Videobewaking

Met de integratie van een professionele videobewakingssysteem ondersteunen wij veiligheidspersoneel op een efficiënte manier. Gelijktijdig versterkt u de gehele beveiligingsstructuur in uw bedrijf.

Meer Informatie

videoueberwachung

Bezoekersbeheer

Uw bedrijf wordt voortdurend bezocht door diverse groepen personen. Een effectief bezoekersbeheer leidt tot een significant grotere transparantie, efficiëntie en minder werkdruk voor uw medewerkers.

Meer Informatie

besucherverwaltung
Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe