Bezoekersbeheer: perfect georganiseerd en veilig

Uw bedrijf wordt voortdurend bezocht door diverse groepen personen. Een effectief bezoekersbeheer leidt tot een significant grotere transparantie, efficiëntie en minder werkdruk voor uw medewerkers.

header_loesungen_besucherverwaltung

Oplossingen

Bezoekersbeheer – betrouwbaar en gemakkelijk

Met de module ‘bezoekersbeheer’ wordt het ontvangen en beheren van nieuwe en bestaande bezoekers, evenals bijv. leveranciers en projectmedewerkers een kinderspel. Ongeacht of u op het secretariaat zit, bij de ingang, achter het loket of via het internet werkt: U wijst ontvangers binnen uw onderneming toe aan uw gasten, geeft bezoekerspasjes af en definieert zones die een gast betreden mag. Via een reservering in het systeem kunt u de rompslomp aan de poort en receptie verminderen. Bezoekersgroepen meldt u gemakkelijk via de snelmeld-procedure aan.

 

De gebruikte beveiligingssoftware wijst toegangsrechten toe voor offline- en online-oplossingen. De verschillende functies omvatten o.a. de handmatige of automatische afmelding, de archivering van bezoekersgegevens en de integratie hiervan in beheersysteem van een extern bedrijf. Dankzij de aangepaste workflows spaart u kostbare werktijd en kunt u bovendien de toewijzing van rechten betrouwbaar reconstrueren.

besucherverwaltung2

Zelfaanmelding in de foyer en automatische gegevenscontrole

Om ervoor te zorgen dat de administratieve rompslomp zo beperkt mogelijk blijft, kunnen bezoekers zich aanmelden door vermelding van hun naam, bedrijfsnaam, adres en ontvanger via een software-uitbreiding aan een aparte terminal in de hal. Veiligheidsmechanismen omvatten bijvoorbeeld:

  • Scannen van naam en adres vanaf visitekaartjes
  • Opname via videocamera
  • Codering en afgifte van badge/bezoekerspasje
  • Activering van de badge via de eerste boeking

De contactpersoon ontvangt automatisch bericht en keurt de aanmelding via zijn pc goed.

Bezoekersbadges worden altijd gecontroleerd aan de hand van blacklists. Aan de hand van vooraf gedefinieerde toegangsrechten kunt u het gehele verblijf volgen. Als iemand met een badge boekt, waarvan de geldigheidsduur is verstreken, wordt de toegang geweigerd en de badge evt. door de terminal ‘ingeslikt'. Hierdoor is bezoekersbeheer met Interflex veilig en gemakkelijk.

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe