Biometrische herkenning –
garant voor een hoog beveiligingsniveau

Biometrische Erkennung

Conventionele beveiligingssystemen herkennen de gebruiker via zijn/haar pincode of badge. De grote vraag hierbij is: Wordt het identificatiemiddel door de bevoegde eigenaar zelf gebruikt? Om mogelijke twijfel tegen te gaan, biedt Interflex/Allegion u de biometrische toegangssystemen. Hierdoor voorkomt u dat onbevoegde personen afzonderlijke ruimten of speciale sectoren van uw bedrijf kunnen binnenkomen. Biometrische procedures zorgen voor een exacte vergelijking van individueel geregistreerde eigenschappen voor een eenduidige identificatie – onafhankelijk van bedrijfsbadges of wachtwoorden. De identificatiekenmerken zijn volledig gescheiden van de persoonlijke gegevens.

Beveiliging personaliseren –
kosten verlagen

Biometrische oplossingen van Interflex/Allegion kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de moderne IT-structuren en bestaande toegangscontrolesystemen. De fingerprintherkenning is bijvoorbeeld een voordelige, gemakkelijk te bedienen en gelijktijdig zeer betrouwbare methode.

Interflex/Allegion biedt u de volgende biometrische oplossingen:

Security Solutions: Biometrische herkenning

 

  • 2D-fingerprintherkenning
  • Contactloze 3D-fingerprintherkenning
  • Herkenning van het aderpatroon
  • Handgeometrieherkenning

 

Met biometrische toepassingen hoeven uw medewerkers niet meer te zorgen om bedrijfsbadges of eraan te denken deze bij zich te dragen. Want de eigen lichaamskenmerken als de vingerafdruk kunnen niet worden vergeten of verloren. Dat wil zeggen: U verhoogt de veiligheid binnen uw bedrijf en vermindert gelijktijdig de administratieve rompslomp.

 

 

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1, 4131 PL Vianen
 +31 347 3258-58, sales.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.