Biometrische herkenning: Toegang exact bepalen

Biometrische methodes zorgen voor een duidelijke verhoging van de veiligheid in bedrijven. Hiermee kunnen ze een zinvol en gemakkelijk te integreren uitbreiding van uw bestaande toegangssystemen zijn.

header_loesungen_TBS_biometrie

Oplossingen

Biometrische herkenning – garant voor een hoog beveiligingsniveau

Conventionele beveiligingssystemen herkennen de gebruiker via zijn/haar pincode of badge. De grote vraag hierbij is: Wordt het identificatiemiddel door de bevoegde eigenaar zelf gebruikt? Om mogelijke twijfel tegen te gaan, biedt Interflex u de biometrische toegangssystemen. Hierdoor voorkomt u dat onbevoegde personen afzonderlijke ruimten of speciale sectoren van uw bedrijf kunnen binnenkomen. Biometrische procedures zorgen voor een exacte vergelijking van individueel geregistreerde eigenschappen voor een eenduidige identificatie – onafhankelijk van bedrijfsbadges of wachtwoorden. De identificatiekenmerken zijn volledig gescheiden van de persoonlijke gegevens.

venenscanner

Beveiliging personaliseren – kosten verlagen

Biometrische oplossingen van Interflex kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de moderne IT-structuren en bestaande toegangscontrolesystemen. De fingerprintherkenning is bijvoorbeeld een voordelige, gemakkelijk te bedienen en gelijktijdig zeer betrouwbare methode.

Interflex biedt u de volgende biometrische oplossingen:

Security Solutions: Biometrische herkenning

  • 2D-fingerprintherkenning
  • Contactloze 3D-fingerprintherkenning
  • Herkenning van het aderpatroon
  • Handgeometrieherkenning

Met biometrische toepassingen hoeven uw medewerkers niet meer te zorgen om bedrijfsbadges of eraan te denken deze bij zich te dragen. Want de eigen lichaamskenmerken als de vingerafdruk kunnen niet worden vergeten of verloren. Dat wil zeggen: U verhoogt de veiligheid binnen uw bedrijf en vermindert gelijktijdig de administratieve rompslomp.

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe