Security Management Systeem: centrale controle van alle componenten

Een betrouwbare beveiligingsoplossing bevat alle componenten voor een complete beveiliging van gebouwen. Met het Security Management Systeem brengt u alle bestaande beveiligingssystemen samen in uw bedrijf.

header_loesungen_sicherheitsleitstand

Oplossingen

Beveiliging centraliseren – systeemoverkoepelend reageren

Moderne beveiligingssystemen zijn vaak uit vele componenten opgebouwd met eigen protocollen en speciale specificaties. Breid uw toegangscontrole uit tot een Security Management Systeem, zodat u alle componenten kunt bundelen, bedienen, controleren en bewaken. Naast de aansluiting van alle sub-systemen zoals videocamera's, inbraak- en brandalarm- en gebouwbeheersystemen kunnen binnen een plattegrond, bijvoorbeeld ook beveiligingszones worden gedefinieerd. Hierdoor kunt u onmiddelijk reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

sicherheitsleitstand2

De situatie controleren – op ieder ogenblik

Reeds geïnstalleerde beveiligingssystemen, zoals terminals of deurcontacten zijn gekoppeld aan de plattegronden van binnen- en buitensectoren en weergegeven in de controlekamer. Op deze wijze zijn uw veiligheidsmedewerkers continu op de hoogte van de actuele beveiligingsstatus. Als er een gevaar wordt gemeld, kan de betreffende sector onmiddellijk worden gelokaliseerd. Tegelijkertijd worden optische of akoestische alarmen geactiveerd. Geautomatiseerde tegenmaatregelen zoals de activering van camera's ondersteunen het beveiligingspersoneel.

Om op een incident optimaal te reageren, is een eenvoudige bediening van het gehele systeem nodig. In het kader van het security management systeem werken gebruikers met een overzichtelijke en intuïtieve gebruikersinterface. Verdere functies zijn:

  • Realtime weergave van alarm- en statusmeldingen als lijst / in de plattegrond
  • Aangesloten systeemcomponenten worden via drag & drop overgenomen op de plattegrond als iconen
  • Terminals aansturen via knoppen / functie-iconen in de plattegrond (terminal blokkeren, camera aan / uit etc.)
  • Uitgebreide protocollering en archivering van alle voorvallen voor latere analyse
  • Flexibele uitbreiding van het security management systeem door modules en interfaces
Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe