Beveiligingsoplossingen op maat

Zutrittskontrolle - Sicherheitslösungen nach Maß

Onze beveiligingsconcepten zijn zeer efficiënt, want we combineren alle elementen van een betrouwbare beveiligingssysteem met elkaar. Dit resulteert in op maat gemaakte oplossingen voor moderne zakelijke structuren en beveiligingseisen, die een belangrijk voordeel hebben: Met beveiligingssysteem van Interflex/Allegion beschikt u op elk gewenst moment over een grote flexibiliteit binnen uw onderneming.

 

 

 

 

 

 

 

Oplossingsconcepten systematisch
opbouwen en uitbreiden

Zutrittskontrolle - Lösungskonzepte systematisch aufbauen

Wij ontwikkelen voor u individuele beveiligingsoplossingen. In een klantspecifieke analyse bepalen we alle vereiste functies, waarbij rekening wordt gehouden alle veiligheid- en beveiligingsaspecten. Wij passen het systeem zorgvuldig aan op de ondernemingstructuur en de bijzondere aspecten hiervan.

Dit omvat ook de permanente implementatie van uw ondernemingsdoelstellingen op lange termijn. De basisfuncties van toegangscontrole kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld met de volgende componenten: Veiligheidsmanagementsystemen, bezoekersbeheer, videobewaking, mechanische offline-terminals met gegevens uit het online-systeem, biometrische herkenning. Dit maakt het toegangsbeheer volledig en transparant voor u.

Onze beveilgingsconcepten
groeien met uw wensen mee

Beveilgingsoplossingen van Interflex/Alleigon zijn geavanceerd, holistisch en zeer flexibel. Dit betekent voor u: een duurzame veiligheid voor uw bedrijf en bescherming van uw investering. Ons productversies zijn permanent compatibel. Hierdoor kunnen ze dynamisch worden geïntegreerd in bestaande installatie-elementen en beveiligingssystemen. Mee te groeien met de behoeften en vereisten van uw bedrijf: dat maakt de efficiëntie van Interflex/Allegion uit. Daarom bouwen we aan duurzame relaties – ongeacht de branche en de omvang van de onderneming:

 

  • Beveiliging van kleine en middelgrote bedrijven
  • Meertraps bedrijfsoplossingen met verschillende veiligheidsniveaus
  • Complexe veiligheid voor o.a. ziekenhuizen, onderzoek, ontwikkeling, productie, overheid, regering

 

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1, 4131 PL Vianen
 +31 347 3258-58, sales.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.