Toegangscontrole: individueel, veilig en zeer flexibel

Met een intelligent beveiligingssysteem optimaliseert u uw bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd kunt u heel gemakkelijk te reageren op toekomstige ontwikkelingen en beveiligingsgerelateerde veranderingsprocessen binnen uw onderneming.

header_loesungen_IF-800_3

Oplossingen

Beveiligingsoplossingen op maat

Onze beveiligingsconcepten zijn zeer efficiënt, want we combineren alle elementen van een betrouwbare beveiligingssysteem met elkaar. Dit resulteert in op maat gemaakte oplossingen voor moderne zakelijke structuren en beveiligingseisen, die een belangrijk voordeel hebben: Met beveiligingssysteem van Interflex beschikt u op elk gewenst moment over een grote flexibiliteit binnen uw onderneming.

IF-800

Oplossingsconcepten systematisch opbouwen en uitbreiden

Wij ontwikkelen voor u individuele beveiligingsoplossingen. In een klantspecifieke analyse bepalen we alle vereiste functies, waarbij rekening wordt gehouden alle veiligheid- en beveiligingsaspecten. Wij passen het systeem zorgvuldig aan op de ondernemingstructuur en de bijzondere aspecten hiervan. Dit omvat ook de permanente implementatie van uw ondernemingsdoelstellingen op lange termijn. De basisfuncties van toegangscontrole kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld met de volgende componenten: Veiligheidsmanagementsystemen, bezoekersbeheer, videobewaking, mechanische offline-terminals met gegevens uit het online-systeem, biometrische herkenning. Dit maakt het toegangsbeheer volledig en transparant voor u.

file

Onze beveilgingsconcepten groeien met uw wensen mee

Beveilgingsoplossingen van Interflex zijn geavanceerd, holistisch en zeer flexibel. Dit betekent voor u: een duurzame veiligheid voor uw bedrijf en bescherming van uw investering. Ons productversies zijn permanent compatibel. Hierdoor kunnen ze dynamisch worden geïntegreerd in bestaande installatie-elementen en beveiligingssystemen. Mee te groeien met de behoeften en vereisten van uw bedrijf: dat maakt de efficiëntie van Interflex uit. Daarom bouwen we aan duurzame relaties – ongeacht de branche en de omvang van de onderneming:

  • Beveiliging van kleine en middelgrote bedrijven
  • Meertraps bedrijfsoplossingen met verschillende veiligheidsniveaus
  • Complexe veiligheid voor o.a. ziekenhuizen, onderzoek, ontwikkeling, productie, overheid, regering
Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe