Videobewaking: Ondernemingen compleet beveiligen

Met de integratie van een professionele videobewakingssysteem ondersteunen wij veiligheidspersoneel op een efficiënte manier. Gelijktijdig versterkt u de gehele beveiligingsstructuur in uw bedrijf.

header_loesungen_videoueberwachung

Oplossingen

Gebouwen en terreinen geen minuut uit het oog

De combinatie van videobewaking via CCTV-systeem (Closed Circuit Television) en security management systeem heeft zich in praktijk als complete oplossing al vaak bewezen. Uw beveiligingspersoneel profiteert van een complete bewaking en kan onmiddellijk reageren bij een gevarenmelding. Bij een alarmsituatie worden direct live-beelden van de betreffende camera’s ingeschakeld. Daarnaast kunt u instructies direct uitprinten. Hierdoor worden de verantwoordelijke medewerkers actief ondersteund bij de beveiliging. Een ander voordeel: ook gearchiveerde opnamen kunnen op ieder gewenst moment direct in het managementsysteem worden opgeroepen.

videoueberwachung2

Videomanagement van meerdere locaties gelijktijdig

De oplossingen voor videobewaking zijn precies afgestemd op uw individuele behoeften en de branche-specifieke eisen. Dit impliceert een werkingswijze die meerdere vestigingen gelijktijdig omvat. Hiervoor beschikt u over vele toegangs- en overdrachtsmogelijkheden. Complete oplossingen voor videobewaking bieden u verdere voordelen:

  • Schaalbaarheid op wens aanpasbaar
  • Onbeperkt uit te breiden
  • Naadloze integratie in bestaande IT-architectuur
  • Aansluiting op externe systemen zoals toegangscontrole via een groot aantal interfaces

Gecertificeerde beveiliging: Interflex heeft het keurmerk van de BHE (Duitse vereniging van fabrikanten en installateurs van systemen voor toegangscontrole e. V.) voor CCTV-bewakingssystemen. Dit certificaat krijgen in Duitsland uitsluitend ondernemingen die naast het gebruik van genormeerde producten hun systemen volgens de geldende voorschriften ontwerpen, inbouwen en onderhouden.

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe