Gebouwen en terreinen
geen minuut uit het oog

Gebäude und Gelände komplett im Blick

De combinatie van videobewaking via CCTV-systeem (Closed Circuit Television) en security management systeem heeft zich in praktijk als complete oplossing al vaak bewezen. Uw beveiligingspersoneel profiteert van een complete bewaking en kan onmiddellijk reageren bij een gevarenmelding. Bij een alarmsituatie worden direct live-beelden van de betreffende camera’s ingeschakeld.

Daarnaast kunt u instructies direct uitprinten. Hierdoor worden de verantwoordelijke medewerkers actief ondersteund bij de beveiliging. Een ander voordeel: ook gearchiveerde opnamen kunnen op ieder gewenst moment direct in het managementsysteem worden opgeroepen.

Videomanagement van meerdere
locaties gelijktijdig

De oplossingen voor videobewaking zijn precies afgestemd op uw individuele behoeften en de branche-specifieke eisen. Dit impliceert een werkingswijze die meerdere vestigingen gelijktijdig omvat. Hiervoor beschikt u over vele toegangs- en overdrachtsmogelijkheden. Complete oplossingen voor videobewaking bieden u verdere voordelen:

 

  • Schaalbaarheid op wens aanpasbaar
  • Onbeperkt uit te breiden
  • Naadloze integratie in bestaande IT-architectuur
  • Aansluiting op externe systemen zoals toegangscontrole via een groot aantal interfaces
 

Gecertificeerde beveiliging: Interflex heeft het keurmerk van de BHE (Duitse vereniging van fabrikanten en installateurs van systemen voor toegangscontrole e. V.) voor CCTV-bewakingssystemen. Dit certificaat krijgen in Duitsland uitsluitend ondernemingen die naast het gebruik van genormeerde producten hun systemen volgens de geldende voorschriften ontwerpen, inbouwen en onderhouden.

 

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1, 4131 PL Vianen
 +31 347 3258-58, sales.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.