IF-815 / IF-835

Product Description

IF-815, IF-835 Terminals voor Tijdregistratie

De slave-terminals van de families IF-815 en IF-835 zijn speciaal ontwikkeld voor de vereisten van de toegangscontroles en de identificatie van personen.

Overzicht van de functies:

  • Tijdregistratie
  • Kostenplaatsregistratie
  • Toegangscontrole
  • Deurbewaking
  • Bewaking van sensoren (afsperringen, slagbomen en deuren)

Features


Lezer: 
De apparaten dienen voor de identificatie d.m.v. RFID- leesmedia.


Gebruik / montage:
Door het gebruik van robuuste en weerbestendige materialen kan het model IF-815 zowel binnen als buiten worden ingezet. De IF-835 is voor montage op muur voor het binnenbereik ontwikkeld. De kabels kunnen langs de buitenmuur of als inbouw worden toegevoerd.


Bijzonderheden:
De ergonomische vormgeving van de bedienings- en informatie-elementen ondersteunt de intuïtieve gebruikersinterface. Voor hogere veiligheidsniveaus kunnen aan de terminals van het type IF-815 en IF-835 via het toetsenbord persoonlijke identificatienummers worden ingevoerd en tevens individuele alarm- of storingsmeldingen worden geactiveerd.
De IF-835 terminal kan optioneel met een ingebouwde voeding of een interne noodstroomaccu worden geleverd. Bovendien is het mogelijk om via een extra RS232- interface meerdere apparaten aan te sluiten.

 

 

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
4131 PL Vianen
Telefoon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.