IF-810 / IF-811 / IF-812 Toegangscontrole

Product Description

IF-810 / IF-811 / IF-812 Toegangscontrole

Terminals van de serie IF-810 / IF-811 / IF-812 zijn speciaal ontwikkeld voor de vereisten van de toegangscontroles en de identificatie van personen.

Overzicht van de functies:

  • Toegangscontrole
  • Deurbewaking
  • Bewaking van sensoren (afsperringen, slagbomen en deuren)

Features


Interface:
De slave-terminals kunnen worden gebruikt in combinatie met een terminal-controller of op een master-terminal. Ze kunnen flexibel in nieuwe of bestaande omgevingen worden geïntegreerd.


Lezer:
De apparaten dienen voor de identificatie d.m.v. RFID- leesmedia en de deurbesturing. De apparaten zijn in staat om in combinatie met een controller NetworkOnCard- rechten voor offline-terminals op identificatiemiddelen met Mifare- of LEGIC-technologie te schrijven.


Gebruik / montage:
Door het gebruik van robuuste en weerbestendige materialen kunnen de terminals zowel binnen als buiten worden ingezet.


Bijzonderheden:
Voor hogere veiligheidsniveaus kunnen aan de terminals van het type IF-811 via het toetsenbord persoonlijke identificatienummers worden ingevoerd en tevens individuele alarm- of storingsmeldingen worden geactiveerd.
Bij het model IF-812 is het door het 2 x 20-cijferige verlichte OLED-display mogelijk om de gebruiker directe feedback te geven. Deze wordt door de host- software aangestuurd.

 

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
4131 PL Vianen
Telefoon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.