Workforce Management: succes vereist systeem

Workforce Management dient ervoor om eigen potentieel te herkennen, te beoordelen en slim te gebruiken. Met oplossingen van Interflex lukt het u om de blik voor nieuwe ontwikkelingen te combineren met gefundeerde en bewezen ervaringen.

header_loesungen_IF-5735

Tijdregistratie voor ieder gebruik

De arbeidsmarkt verandert in een snel tempo. Het flexibel werken blijft toenemen, intelligent werktijdmodellen ontstaan. Werktijden op vertrouwelijke basis, minimumloon of gewoon uw wens om het beste voldoen aan de behoeften van uw medewerkers, vereisen een nieuwe manier van tijdregistratie.

Meer Informatie

zeiterfassung3

Tijbeheer naadloos integreren

Voor bijna elke medewerker heeft de juiste begeleiding en berekening van persoonlijke werktijdaccount het grootste belang. Hiervoor zorgt u met tijdbeheer van Interflex.

Meer Informatie

zeitwirtschaft

Personeelsplanning: belangen en doelstellingen met elkaar verbinden

Door de systematische planning van de personeelsbezetting bereikt u een geheel nieuwe dimensie van bedrijfsmatige effectiviteit. U brengt uw personeelsbehoefte in een perfecte balans met de belangen van uw medewerkers.

Meer Informatie

personaleinsatzplanung

Behoefteprognose: voor een zekere blik op de toekomst

Dankzij een gedetailleerde behoeftebepaling kunnen uw medewerkers exact worden aangestuurd en kan hun inzet worden gepland. U zorgt voor optimale personeelskosten, verhoogt de tevredenheid van uw medewerkers en uw concurrentiepositie wordt versterkt.

Meer Informatie

forecasting

Productiviteitsanalyse: het resultaat – meer rendabiliteit

Tal van factoren zijn van invloed op het proces van toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Het kennen en gedifferentieerd beoordelen van deze prestatie-indicatoren, vormt de basis voor een hogere productiviteit en groei van uw onderneming.

Meer Informatie

bedarfsermittlung

Automatische roosteroptimalisering betekent winst voor allen

De roosteroptimalisering biedt u veel meerwaarde. U vermindert de kosten en planningsduur bij een duidelijk stijgende planningskwaliteit. Daarnaast brengt uw vereisten met de belangen van uw medewerkers onder één dak.

Meer Informatie

automatische_planermittlung
Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe