Controlling en Reporting: De toekomst beter plannen

Personeelskencijfers vormen een vaste basis voor gegevensbeheer en analyse. Met de reportingmodule van SP-Expert kunt u uw kencijfers transparant laten weergeven, zodat ze een bijdrage leveren aan een effectieve controlling.

header_controlling_reporting

Oplossingen

Weten, beslissen, succes hebben

De personeelscontrolling telt tot de belangrijkste elementen in het gehele personeelsbeheer. Nu wordt de gestructureerde analyse en gegevensverzameling in de HR-sector steeds veeleisender en vergt meer informatie. Grote hoeveelheden gegevens moeten worden beheerd en korte termijn wijzigingen moeten met zo min mogelijk inspanning in het gegevensbestand worden opgenomen. Om in uw bedrijf de juiste beslissingen te kunnen nemen, vormen deze drie methoden de basis:

  • Een betrouwbare prognose van de vraag
  • Een adequate, gestructureerde rapportage
  • Een systematisch gegevensbeheer en gegevensanalyse

Met de reportingmodule verdiept u uw kennis. Relevante gegevens zoals productiviteit per kostenplaats, informatie over afwezigheid, omzet per medewerker of groep kunnen op elk gewenst moment worden geanalyseerd en multidimensionaal in combinatie met andere belangrijke bedrijfskencijfers worden geanalyseerd. Dit resulteert in een nieuwe, efficiëntere personeelscontrolling. Dit vormt de grondslag voor succesvol en tegelijkertijd toekomstgericht handelen.

Controlling en Reporting

Vooruitgaan – met de tijd meegaan

Dankzij de reportingmodule van SP-Expert kunt u analyses gemakkelijk en snel genereren. Deze kunt u op basis van de intuïtieve gebruikersinterface door uw medewerkers in de HR-afdeling laten definiëren of als directe analyse door het management. De gegevens kunnen worden overgedragen naar ieder Business Intelligence Tool dat in de markt verkrijgbaar is. Hierdoor wordt de inhoudelijke waarde van de informatie en de veiligheid bij het nemen van beslissingen verder verhoogd.

Foutloze en direct beschikbare gegevens bij het identificeren van personeelkencijfers vormen een belangrijke bouwsteen voor de prijsbewuste ontwikkeling van een bedrijf. U versnelt uw reactievermogen, houdt risico's bij beslissingen minimaal en verbetert de kwaliteit van uw beslissingen.
 

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe