Mobiele gegevensregistratie: Processen in een netwerk integreren

Met mobiele toepassingen bent u in staat om direct elk van uw medewerkers in de personeelprocessen te integreren. Hierdoor wordt de gehele procesketen structureel geuniformeerd, dit geldt voor alle groepen werknemers binnen uw organisatie.

header_mobile_datenerfassung

Oplossingen

Mobiele applicaties – overal en altijd

Als u medewerkers in de  buitendienst hebt of met wisselende werkplekken, vormen mobiele toepassingen een waardevolle aanvulling op het gehele workforcemanagementproces binnen uw bedrijf. Met mobiele oplossingen beschikken externe medewerkers ook over het juiste tool om om rechtstreeks van buitenaf toegang te verkrijgen tot actuele gegevens. De coördinatie wordt uitgevoerd door het personeelsmanagement door middel van centrale, eenvoudige controlemechanismen. U kunt er zeker van zijn dat de mobiel beschikbare gegevens veilig, dus ook controleerbaar zijn. Uw eisen aan het workforce management in een netwerk, hebben wij duurzaam geïmplementeerd in onze mobiele applicaties.

Flexibel zijn – onafhankelijk van tijd en plaats

Of het nu om tijdregistratie, personeelsplanning of andere systeemcomponenten gaat: Dankzij de mobiele toegang tot de essentiële functies en informatie van uw workforce management is het ook mogelijk om veranderingen op korte termijn in een snelle reactie uit te voeren. Van overal vandaan kunnen projecttijdboekingen worden uitgevoerd, correcties uitgevoerd of werktijden worden toegewezen aan bepaalde kostenplaatsen. Bovendien kunnen roosters op elk moment worden opgeroepen of direct worden gewijzigd, bijv. bij het verschuiven van afspraken. Tevens maken opvraag- en analysefuncties integraal deel uit van onze Employee Self-Service-oplossingen.

Met mobiele toepassingen van Interflex bent u in staat om om alle groepen werknemers te betrekken bij uw workforce managementproces. U verlaagt uw kosten door gestandaardiseerde transacties en verhoogt gelijktijdig de transparantie in alle bedrijfssectoren.
 

Mobiele gegevensregistratie
Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe