Geen personeel – Kosten sparen

Om als bedrijf concurrerend te kunnen zijn, moet u de eigen kosten beheersen en zo laag mogelijk houden. Daarom zijn in gebieden waarin besparingen kunnen worden gerealiseerd door automatisering, logistieke aanpassingen en systeemondersteuning, het grootste potentieel in het proces van toegevoegde waarde meestal volledig benut.

Nu vormt de factor 'arbeid' een verdere mogelijkheid om kosten te besparen. Hierbij moet het ontslaan van medewerkers niet centraal staan. In tegendeel: Ook al zijn er op korte termijn successen te behalen: op de lange termijn kan deze handelswijze nadelig zijn voor uw concurrentiepositie. Desondanks kunt u uw personeelskosten verlagen – met een personeelplanningssysteem van Interflex.lanungssystem von Interflex/Allegion.

 

 

Geoptimaliseerde personeelsplanning – gemotiveerde medewerkers

Optimierte Personalplanung

De beste wijze om de personeelsplanning te verbeteren is het combineren van uw behoefte aan personeel met de belangen van uw medewerkers. Dit toont de ervaring in onze belangrijkste branches luchtvaart, logistiek, productie, gezondheidszorg, callcenters, dienstverlenende bedrijven en de publieke sector. De economische, juridische en contractuele aspecten moeten hierbij in aanmerking worden genomen.

Tegelijkertijd hebben aanvullende maatregelen zoals flexibele werktijden, aanpassing van werktijdmodellen en betrokkenheid van de werknemers bij de planning verdere positieve effecten. De productiviteit per werknemer stijgt en de afwezigheid verminderd door de hogere motivatie van uw medewerkers. Zij identificeren zich meer met uw bedrijf. Dit kan een positief effect hebben op grote delen van uw waardeketen hebben.

 

 

Complexe planningsprocessen professioneel beheren

De definitie van "De juiste persoon met de juiste kwalificaties op het juiste moment op de juiste werkplek bij de juiste kosten" is tijdloos, want het maakt de complexiteit van de relaties zeer duidelijk. Ook met uitdagingen als de gedeeltelijke pensionering, demografische veranderingen, nieuwe werktijdmodellen of veranderingen in de arbeidsergonomie moet rekening worden gehouden. Dit maakt de toch al veelomvattende personeelsplanning nog complexer.

Met SP-Expert als planningstool ondersteunt u uw afdeling bij het creëren van de optimale personeelroosters. U brengt een nieuwe kwaliteit in uw planningsprocessen en kunt ook op toekomstige eisen dadelijk reageren.

 

 

 

 

Contact

Interflex Allegion B.V.
De Molen 19, 3994 DA Houten
Postbus 350, 3990 GD Houten
+31 (0)347 32 58 58, info-interflex.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.