Automatische roosteroptimalisering betekent winst voor allen

De roosteroptimalisering biedt u veel meerwaarde. U vermindert de kosten en planningsduur bij een duidelijk stijgende planningskwaliteit. Daarnaast brengt uw vereisten met de belangen van uw medewerkers onder één dak.

header_loesungen_automatische_planermittlung

Oplossingen

Perfecte personeelsplanning – precies en eerlijk

Uit een groot aantal parameters berekent de automatische roosteroptimalisering het ideale inzetplan waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van het bedrijf èn die van de medewerkers, alsook de rendabiliteit. De roosteroptimalisering van Interflex is niet alleen georiënteerd op algemene parameters als personeelsbehoefte, de saldostanden van de medewerkers of werktijdmodellen. Ook wordt een willekeurig aantal individueel definieerbare factoren meeberekend. Aan welke parameters hierbij welke waarde wordt toegewezen, wordt bepaald op basis van uw behoeften. Een belangrijke factor is vaak de rechtvaardigheid van de planning en een spreiding van werktijden die is gericht op de wensen van de werknemers. U kunt er zeker van zijn: De automatische roosteroptimalisering zorgt voor eerlijke dienstroosters – precies en snel.
 

Automatische roosteroptimalisering

De planner wordt ontlast – de planningskwaliteit verhogen

Planningsvoorstellen kunnen op uurbasis of per dag voor een willekeurige periode worden gemaakt. Met een paar muiskliks kunnen de parameters worden bewerkt en aangepast, tot door herberekening de voor u optimale roostervariant is gevonden.

Met de automatische roosteroptimalisering van Interflex creëert u roosters, die u niet handmatig in vergelijkbare tijd en kwaliteit kunt realiseren.  Bovendien stijgen door de overweging van de persoonlijke belangen de motivatie en de identificatie van uw medewerkers met uw bedrijf. Dit leidt tot een aanzienlijke toename van productiviteit en een lager ziekteverzuim.
 

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe