Tijdregistratie voor ieder gebruik

Zeiterfassung

De arbeidsmarkt verandert in een snel tempo. Het flexibel werken blijft toenemen, intelligent werktijdmodellen ontstaan. Werktijden op vertrouwelijke basis, minimumloon of gewoon uw wens om het beste voldoen aan de behoeften van uw medewerkers, vereisen een nieuwe manier van tijdregistratie.

Tijdregistratie met Interflex/Allegion is gemakkelijk, uiterst flexibel en controleerbaar voor u. Onze tijdregistratie systemen voldoen aan de vraag naar mobiliteit en zijn daarom niet aan een bepaalde locatie gebonden.

Dankzij mobiele applicaties of web-oplossingen is een nauwkeurige documentatie van de tijdboekingen op elk moment en op elke plaats mogelijk. Hierdoor worden ook medewerkers in de tijdregistratie geïntegreerd, voor welke tot dusver geen economische kosten-/batenverhouding mogelijk was doordat ze in de buitendienst werken of verschillende standplaatsen. Zo wordt de tijdregistratie voor alle medewerkergroepen een uniform proces. Het vermindert de administratieve rompslomp in de personeelsafdelingen en verhoogt

voor u de zekerheid dat correct wordt afgerekend. Hiermee bereid u uw bedrijf optimaal voor om toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen aan te gaan. Ongeacht of het gaat om de lange werktijdtellers voor lange tijd, part-time werk, tijdelijk werk, sabbaticals of vervroegde pensionering.

 

 

Intelligente interfaces – directe koppeling

Als onderdeel van een naadloze tijdregistratie biedt Interflex/Allegion voor elke toepassing en elk bedrijf de juiste oplossing – uw specifieke eisen zijn hierbij beslissend. Ons portfolio omvat badgelezers voor binnen- en buitengebruik, robuuste registratieapparatuur voor de productie, informatie- en toegangsterminals en weerbestendige poortterminals. Hierbij worden alle gebruikelijke leesmethoden zoals LEGIC of MIFARE ondersteund. Om te voorkomen dat u moet investeren in speciale tijdregistratiehardware, kunt u al aanwezige media zoals smartphones, tablets en pc's als registratieapparaten gebruiken.

Interface met geïntegreerde software-oplossingen: Doordat de tijdregistratie van de tijdafrekening kan worden ontkoppeld, blijft gehele flexibiliteit bestaan bij het integreren van uw bestaande afrekeningssystemen. Uw gegevens kunnen in de Interflex/Allegion tijdbeheersoftware of externe systemen, zoals SAP met gestandaardiseerde, resp. gecertificeerde interfaces zonder dataverlies worden overgedragen.

 

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1, 4131 PL Vianen
 +31 347 3258-58, sales.nl@allegion.com

Allegion N.V.
Pontbeekstraat 2, B-1702 Groot Bijgaarden
 +32 2 5830999, sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.