Word onze partner

Voor de optimalisatie en verkoop van onze oplossingen, zijn we voortdurend op zoek naar partners die onze kwaliteitsnormen delen. Wij informeren u graag over de details van het partnerprogramma van Interflex. Neem hier contact met ons op.

header_partnerprogramm

Partner

Interflex partnerprogramma

Als één van de vijf strategische merken van de wereldwijd opererende Allegion ondernemingsgroep, streven wij ernaar om samen met onze partners nieuwe mogelijkheden en branches te ontsluiten. We willen onze partners graag laten delen in het succesrecept voor een stabiele groei, productiviteit en samenwerking op lange termijn.

Het Interflex partnerprogramma biedt hierbij geïnteresseerde bedrijven in het binnen- en buitenland de mogelijkheid om Interflex-producten op het gebied van beveiliging en workforcemanagement te verkopen en te implementeren. Onze partners staan niet alleen: ze worden ondersteund door een competente partnermanager.

Het partnerprogramma van Interflex bestaat uit de volgende categorieën:

Value-Added-Reseller (VAR)

Als reseller van Interflex-oplossingen zult u dankzij intensieve verkoop-, product- en servicetraining niet alleen in staat zijn om Interflex-systemen te installeren bij uw klanten en hieraan onderhoud te plegen, maar uw klanten te adviseren en, indien nodig, tevens oplossingen kunnen aanpassen aan de eisen van de klant.  

Solution partner

Dit partnerschap profiteert van de synergieën, die ontstaat door de overdracht van technologie gecombineerd met de expertise en knowhow. Als solution partner beschikt u over een uitgebreide integratiekennis en biedt producten aan die onze portfolio van oplossingen uitbreiden - in één of meer branches.

Handelspartner

Als handelspartner verkoopt u op onafhankelijke wijze Interflex producten en oplossingen. U beschikt over een uitgebreide kennis van de branche en hebt uw focus meestal gericht op een bepaalde branche.

Contact

Contact

Allegion B.V. -Interflex
Witboom 1
NL-4131 Vianen
Telefon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Contact
Mail

Interflex Newsletter

Indien u inschrijft op het gratis ontvangen van onze nieuwsbrief, dan ontvangt u op regelmatige basis het laatste nieuws over ons bedrijf en onze producten.

Subscribe