Scholing en verdere kwalificering van uw medewerkers

  • Weet u welke sofwareversie in uw bedrijf in gebruik is?
  • Weet u over welke extra voordelen de nieuwste versie van de software beschikt?
  • Zijn uw medewerkers voldoende geschoold om het maximum te halen uit uw systemen?


Het team van ons internationale trainingscentrum begeleidt uw medewerkers doelgericht bij het gebruik van onze systemen op het gebied van Workforce Productivity, Workforce Management en Security Solutions. Geselecteerde thema's worden tijdens systematisch opbouwende cursussen behandeld.

In kleine groepen worden uw medewerkers stap voor stap begeleid in de omgang met de systeemapplicatie. Wij bieden standaardcursussen met een uitstekende leersfeer en individuele in-house training.


Specifieke oriëntatie
van het scholingsaanbod

Spezifische Ausrichtung des Schulungsangebots

Met een praktijkgerichte scholing verkrijgen u en uw medewerkers de kennis die u nodig hebt op uw gebied – of het nu om controlling, reporting, planning of personeelsbeheer, beveiliging of werktijdbeheer gaat. Ons cursusaanbod omvat de volgende gebieden:
 

  • Security Solutions met het systeem IF-6040
  • Workforce Management met het systeem IF-6020
  • Personeelsplanning met het systeem SP-EXPERT

Kosten sparen met de individuele scholing

Bij de individuele scholing wordt de inhoud van de scholing precies afgestemd op het gebruikersprofiel van uw medewerkers. Indien gewenst, kunnen we aan de hand van de database van uw systeem direct in uw bedrijf scholingen houden. Deze oplossing kan zeer rendabel voor u zijn. U bespaart eigen reiskosten en andere uitgaven, waardoor de investering voor een individuele scholing zich normaal gesproken rendeert vanaf 3 deelnemers.

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1
4131 PL Vianen
Telefoon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van ons bedrijf en onze producten.