Specifieke oriëntatie
van het scholingsaanbod

Spezifische Ausrichtung des Schulungsangebots

Met een praktijkgerichte scholing verkrijgen u en uw medewerkers de kennis die u nodig hebt op uw gebied – of het nu om controlling, reporting, planning of personeelsbeheer, beveiliging of werktijdbeheer gaat. Ons cursusaanbod omvat de volgende gebieden:
 

  • Security Solutions met het systeem IF-6040
  • Workforce Management met het systeem IF-6020
  • Personeelsplanning met het systeem SP-EXPERT

 

Een op maat gegeven scholing door onze consultants

Onze consultants zijn er om jou te helpen en te ondersteunen. Met een praktijkgerichte scholing verkrijgen u en uw personeel de kennis die u nodig hebt op uw gebied – of het nu om controlling, reporting, planning of personeelsbeheer, beveiliging of werktijdbeheer gaat. Onze scholingen betreffen zowel het gebruik van de software als de hardware en kunnen worden gegeven in het kader van een project, een upgrade of een personeelswissel binnen uw teams of bij wijziging van de softwareversie.

De training kan binnen uw bedrijf plaatsvinden of op afstand, afhankelijk van de omstandigheden. Hiermee willen wij u het beheer van onze producten zo gemakkelijk mogelijk maken en u optimaal van de voordelen laten genieten.

Als u vragen heeft over training, neem dan contact met ons op Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

 

 

 

 

 

Contact

Allegion B.V. Interflex
Witboom 1
4131 PL Vianen
Telefoon: +31 347 3258-58
Telefax: +31 347 3258-40
mail: Interflex.helpdesk.benelux@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van ons bedrijf en onze producten.